METU Garage

Ismerd meg mentorainkat

2018. július 25. - METU Garage

A pénteki speed mentoringon is találkozhatsz Csaba Zoltánnal, Király Zsolttal, Jákó Eszterrel, Földesi Árpáddal és Bohner Tamással. Ha még esetleg gondolkozol azon, hogy érdemes-e eljönni, most bemutatjuk őket, hogy megtudd, milyen témákban tudnak neked segíteni. 

 

Csaba Zoltán

 

Csaba Zoltan a Metropolitan Egyetem stratégiai igazgatója, a METU Garage vállalkozói inkubátor alapítója, illetve a Central European Startup Awards tanácsadó partnere. Korábban a Magyar Telekomnál töltött be különböző üzletfejlesztési és stratégiai pozíciókat, majd az egyik legnagyobb hazai startup sikercégnél, az NNG-nél. Az ott, vezetésével készített audio travel guide prototípus bemutatásra került a világhírű elektronikai világkiállításon (CES). Termék-. és üzletfejlesztés, továbbá termékstratégia kapcsán vállal mentorálást.

 csabazoltan_ff.jpg

Király Zsolt

 

Király Zsolt, az "örök-aktív" és "tapasztaló-fejlődő" emberek egyike. 16 éves kora óta gyűjti munka illetve üzleti tapasztalatait: még aktív pályafutása előtt dolgozott segédmunkásként az építőiparban, kékgallérosként autóalkatrész raktárban és gyógyszergyárban, valamint három műszakban az autópályán. Egyetemi tanulmányait (gazdasági, tanári) követően a felsőoktatásban kezdett dolgozni (2003- ), majd azzal párhuzamosan hamarosan nekiveselkedett a vállalkozói életnek (2004- ). Foglalkozott terület- illetve helyi és térségi gazdaságfejlesztéssel, üzleti stratégiával, marketingkommunikációval, menedzsmenttel, ám az utóbbi közel egy évtizedben leginkább a vállalkozások és a HR világában mélyült el. Számos hazai és nemzetközi projektben vett részt, oktatott és élt külföldön, saját mentorprogramot működtetett sikeresen, üzleti reggeliket vezetett, soft skill trénerként részese volt IT bootcampeknek, vállalkozóknak, fiataloknak, multis munkatársaknak és vezetőknek tartott sikeres tréningeket és workshopokat. Jelenleg egyetemi docens (METU), freelancerként business coach, tréner, szervezetfejlesztő, tanácsadó. Amivel segíteni tud: jó kérdések, amelyek más megvilágításba helyezik az ötletedet, vagy a megoldási metódusod, vagy szimplán átgondolásra, továbblendülésre késztetnek. Specialitás: HR és viselkedéstipológiai alapokra épülő prezentáció.

 kiraly_zsolt.jpg

Jákó Eszter

 

Jákó Eszter 23 év tapasztalatot tudhat  maga mögött a szolgáltatás marketing és branding különböző területein. Szakmai tapasztalatit többek közt az Earnst & Young-nál, a UPC-nél és az E.ON-nál szerezte. Dolgozott Magyarország egyik vezető médiavállalatánál, a Sanoma Budapestnél is. Jelenleg a METU Turizmus és marketing intézetében állandó óraadó, de több mint 10 évig tanított az ELTE-n, a Semmelweisen és a Corvinuson is.

 jako_eszter.jpg

 

Földesi Árpád

 

Árpád jelenleg a METU stratégiai projekt igazgatója. Az elmúlt 20 évben multinacionális és startup cégeknél (pl. Nokia, Siemens, NNG, Zinemath) szerzett tapasztalatot az innovációt segítő módszertanok alkalmazásában és bevezetésében. Részt vett jól működő innovatív projektekben, és látott több olyan szervezetet is, akik a nem-megfelelő munkamódszerek és szervezés miatt nem tudták a céljaikat elérni. Gyakorlati tapasztalataival segíti a kezdő csapatokat elkerülni a gyakori buktatókat és abban, hogy az erőforrásokat hatékonyan felhasználva tudjon MVP-t létrehozni a startup.

fa.jpg 

 

Bohner Tamás

 

Bohner Tamás a Drukka ügyvezető igazgatója, amely nemzetközi szinten is elismert Startup Stúdió, és ígéretes, akár ötlet szintű vállalkozások, startupok mentorálásával, inkubálásával foglalkozik, eddig több mint 2 millió eurónyi befektetéshez segítve projektcégeit. A stúdió 2011-ben alakult, kezdetben főleg web illetve okostelefon alkalmazások fejlesztésével, online marketing kampányok szervezésével foglalkozott, 2015 után pedig folyamtosan előtérbe kerültek a speciális metodika alapján végzett startup befektetések és mentorálások, amelynek eredményeként a stúdió által gondozott cégek, lényegesen rövidebb idő alatt, az iparági átlagoknál nagyságrendileg nagyobb sikerrátával tudnak működni. A szakemberekből és ötletekből nem szűkölködő, amerikai és erdélyi leányvállalattal is rendelkező cégben jelenleg több, mint negyvenen dolgozni.

tamas.jpg

 

Ha Te is szeretnél tőlük első kézből tanácsot kérni a speed mentoringon, ne felejts el regisztrálni itt, ha pedig a METU Garage programjába szeretnél jelentkezni, itt teheted meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://metugarage.blog.hu/api/trackback/id/tr1914138289

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása