METU Garage

Speed mentoring - METU Garage @Progress Bar

2018. július 24. - METU Garage

Mi is ott leszünk a következő Progress Bar-on! 

A Drukka által szervezett Progress Bar nyáron sem áll le, bár egy picit átalakul. Egy laza nyári program keretein belül most speed mentoringgal készülnek, amin a METU Garage mentorai is ott lesznek. A Summer Office keretein belül most mi is kivolnulunk az irodából, hogy kihasználva a nyarat, a friss levegőn töltsünk egy félig munka félig pedig szabad napot.  

A Speed mentoring lényege, hogy személyesen, négyszemközt, kötetlen kérdezhess szakemberektől, befektetőktől, akik nap mint nap részt vesznek startupok építésében, fejlesztésében. Ha még csak egy ötleted van, tedd fel bátran kérdéseidet, hogy megtudd, hogyan valósítsd meg az álmaidat, hogyha már elindultál a startup építés rögös útján, tudd meg, hogyan haladhatsz tovább.  

20180719_summeroffice_fbhirdetes2.jpg

A speed mentoringon a METU-sokon kívül az Intellitext és a Drukka mentoraival is találkozhatsz. A lényeg, hogy ismerkedjünk és tanuljunk egymástól, osszuk meg egymással a legfrissebb infókat, és csináljuk mindezt a szabadban, kellemes nyári hangulatban, a belváros szívében, a Kőlevesben. 

Ha tehát ki akarod próbálni magad befektetők előtt, vagy egy olyan szakmabeli véleményére van szükséged, aki igazán jártas a startupok világában, akkor ne hagyd ki ezt a lehetőséget. 
Mentorok, akikkel találkozhatsz: 
Jákó Eszter 
Földesi Árpád 
Király Zsolt 
Bohner Tamás 
Csaba Zoltán 

FONTOS! A Speed mentoringon való részvétel ingyenes, de regisztációhoz kötött. (A Sumer Office-ra történő regisztráció nem érvényes a Speed mentoringra.) Töltsd ki ezt az űrlapot, hogy részt tudj venni:
https://goo.gl/forms/kOtGYedcyGXoWFBm1

Helyszín: Kőleves, 1075 Budapest, Kazinczy u. 41.

Időpont: 2018.07.27. péntek, 10.00.tól

A Summer Office már tavaly is nagy sikert aratott, hiszen a belváros szívében, szuperebbnél szuperebb kerthelyiségekben tartják meg minden hónap utolsó pénteki munkanapját. Miért is ne lehetne kihasználni, hogy nyár van? Töltsük el az időt közösen, a friss levegőn, egy limonádé mellett, és hagyjuk, hogy szabadon áramoljanak az ötletek és információk.

A bejegyzés trackback címe:

https://metugarage.blog.hu/api/trackback/id/tr8214132483

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása